DHERMIU

DHERMIU

Dhërmiu, një fshat i bekuar nga natyra dhe me mot të qëndrueshëm hap dyert e tij për turistë nga e gjithë bota.
Vendi perfekt për t’i ikur përditshmërisë dhe për të udhëtuar pas në kohë, për të admiruar arkitekturën e veçantë të fshatit dhe për t’u relaksuar mes gjelbërimit që natyralisht shkrihet me kaltërsinë e detit.

Evente

Evente

Je gati për të prenotuar dasmën tënde?

Resorti Ynë

Resorti Ynë

Resort unik. Eksplorime nën ujore. Aventura peshkimi.

Pishinë e Hapur

Pishinë e Hapur

Fëmijët mund të notojnë dhe të luajnë në pishinë.

Vendndodhja

Vendndodhja

Resorti ynë ndodhet në të djathë të plazhit me gura të Dhërmiut.

Relaxation

Relaxation

Massage services and Spa are designed to create an oasis of peace and relaxation.

Check-In / Check-Out

Të rritur

Fëmijë

Rezorti

Resorti ynë ndodhet në të djathë të plazhit me gura të Dhërmiut. Drymades Inn ka një pishinë të jashtme dhe ofron ajër të kondicionuar në shtëpizat e drunjta. Resorti ka një bar me tarracë, një bar në plazh që ofron kokteile të freskëta si dhe restorant të cilat ofrojnë pamje panoramike nga deti.

 

Dhomat

Drymades Inn resort has a capacity of 30 rooms .LCD cable TV, fridge and a private balcony or terrace are standard facilities for all rooms. Free Wi-Fi is possible in public areas of the resort, while free public parking is available nearby.

Bar & Restorant

Other than the savory meal choices offered at our restaurant, a rich array of sweets, pastries, cakes and fresh fruits are always available to sweeten up your holidays!

Pool Bar

Beach Bar

Relax on the beach with a refreshing cocktail.


Evente

Resorti ynë disponon një hapësirë të pështatshme e të mbushur me dritë natyrale për takime, bankete, kongrese dhe dasma, me një kapacitet prej 300 vetash.

The rooms were perfect, and the customer service was outstanding. Thanks for making our group outing flawless.

— Olti Curri

Your hotel will be the first on my list any time we need meeting or sleeping rooms in the future.

— Blendi Fevziu

Everything was ready for us and certainly exceeded our expectations.

— Olta Gixhari
× We are here to help you!