Spa

Shërbimet e masazhit dhe SPA janë dizenjuar për të krijuar një oaz paqeje dhe relaksimi.

Ndonjëherë duhet të shkëputeni nga rutina e përditshme dhe t'i kushtoni kohë vetes tuaj. Prandaj ne kemi zgjedhur masazhatore profesioniste Filipineze, me eksperiencë ndërkombëtare, të cilat do t'jua bëjnë qëndrimin tuaj në Drymades Inn special si dhe do t'ju dhurojnë një eksperiencë unike relaksi.

spa-slide-show
Spa

Shërbimet

  • Masazh koke
  • Masazh koke Ajurveda
  • Masazh kurrizi dhe shpatullash
  • Masazh Suedez
  • Masazh Shiatsu
  • Masazh çift
  • Masazh me katër duar
  • Depilim
  • Body scrub
  • Body scrub in Hammam

× We are here to help you!