Do të sigurojmë që eksperienca juaj të jetë sa më pozitive, duke ju ofruar zgjidhjet dhe informacionet e duhura. Rezervoni dhomën tuaj online ose kontaktoni agjentët tanë në çdo moment. Shihemi së shpejti!

Kontakt & Vendndodhja

Rruga Perivolo, Dhërmi, Albania


    Mobile: +355 69 20 74 004


Email: [email protected]

× We are here to help you!