Reservation

Rezervim

Faleminderit që zgjodhe të pushosh në Drymades Inn!

Për më shumë informacione në lidhje me rezervimet ju lutem kontaktoni ne adresen e emailit [email protected]
dhe ne numrat
+355 69 70 74 000 , 0692074004,
ose dërgoni mesazh në Whatsapp dhe Viber.
Ju mirëpresim!
Fjetja Lloji i dhomës Çmimi
× We are here to help you!